2014 m. sausio 30 d., ketvirtadienis

TV tinklas - Schemute

Sukuriau nauja post'a.  Nes nemazai gavosi teksto. Nupiesiau preliminaria tinklo schemute:















Schemute papiesta su SAT variantu, kuri pazymejau geltonu punktyru, mano atveju as jo nedarysiu, bet nusimatyti reikia, tam atsivesti papildoma griztamaji kabeli prie planuojamo pagrindinio teliko. 

Veikimo prinicipas toks. 

TV signalai paduodami is stiprintuva/sumatoriu. Jame galimybe reguliuoti tiek signalo lygi, tiek stipruma, plius siganalai susumuojami. Nes viena antena, kaip jau minejau, ziures i Kaliningrada. Jei nesumuosim, reikes kaskart traukineti kabeli. Signalas toliau atiduodamas i sakotuva, daliklis netinka, nes jis signala dalina t.y. stipriai susilpnina. Viena TV signalo dalis atiduodama i diplekseri, kur jis bus sumuojamas su SAT signalu, kita dalis atsakojama zemyn i dalikli, kuriuo toliau paskirstoma i visus taskus, kurie uzjungiami i TV/FM rozetes. 
SAT signalas nuvedamas i kita diplekserio atsaka, kur TV+SAT susumuojami ir atiduodami i TV/SAT/FM rozete. 
Jei norite SAT ziureti kitame kambaryje, signalas paduodamas per pagrindineje rozeteje atvesta griztamaji kabeli, pastarasis uzjungiamas per RF kilpa imtuvelyje, ja paprastai turi visi irenginiai. Tik siuo atveju tarp sakotuvo ir daliklio, reikia padaryti dar viena atsakojima, pazymejau raudonu apskritimu. Per RF kilpa signalas atsakojamas ir padalinamas i visus taskus. Cia zaidziama su imtuvo programavimu. Jame yra galimybe nurodyti per koki kanala bus paduodamas griztamasis signalas. Tada atitinkamai televizoriuje, kuriuo bus norima ziureti ziureti SAT TV nuskanuojamas sis kanalas ir OLIA. Mes turime SAT TV :) Kadangi SAT tiuneris yra priristas prie vietos, tarkim jis padetas apacioje, o jus SAT norite ziureti 2a. miegamajame, nuotolinio valdymo problemele sprendziama IR plestuvo pagalba: http://www.elpa.lt/lt/produktai/elektronikos_priedai/av_priedai/2079tr/ . 

Na nezinau ar kas nors aisku. Bet planas toks. O ar veiks, galesiu pasakyti turbut tik rudeniop:)

Planuojama naudoti iranga(paprastumo delei suzymejau skaiciukais):








Na uzteks siandien rasliavos, bet per ja pilnai susiplanavau savo TV tinkla :) 

Triskart valio, valio, valio :)

    


 
  

3 komentarai:

  1. man patinka Jusu sis blogas, tikrai padeda statant nama semtis naujos informacijos, dekui Jums labai!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar jums skauda širdi? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigražinti savo buvusiji “, jis iš tikruju yra tikras ir sažiningas meiles burtu ratukas, jis sugražino mano vyra. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybes, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grižo po to, kai paliko mane del kitos moters. Mano vyras turejo romana su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyra, bet jis mane apgaudinejo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodaja magija, kad jis manes nekestu ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visa diena ir nakti, kad Dievas atsiustu man pagalbininka, kuris gražintu mano vyra! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikejo pagalbos, todel ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetaine, kurioje buvo pasiulyta, kad dr. Ogala gali padeti greitai susigražinti buvusi vaikina. Taigi, pajutau, kad tureciau ji išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasake, ka man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padare meiles burta. Po 16 valandu mano vyras tikrai man paskambino ir pasake, kad manes taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vel džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dekoju galingam burtu ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija cia. jei esate cia ir jusu mylimasis jus atsisako, arba jei jusu vyras persikele pas kita moteri, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siuskite el. laiška šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti