2013 m. gruodžio 9 d., pirmadienis

Imontuojamas seifas

Jau senokai svarsciau apie nedideli seifuka namuose. manau, akd isvaziuojant i kokia kelione, ar siaip kokiems svarbesniems dokumentams susideti toks daiktas namuose visai turetu praversti. Vaiksciojant po Senukus, vakar uzmaciau visai idomu ir salyginai nebrangu varianta:


Gal kas susidure su siais dalykais. Ar verta ziureti i pigiausia? Neuzsikirs jis ar dar velnias zino kas jam nenutiks? :) Kad po to imurijus ji i siena teks nama griauti, jog vidun patekti :)

7 komentarai:

  1. Turiu ir aš tokį panašų el. raktu iš senuku, jau 4-5 metai. nieko blogo dėl funkcionavimo negaliu pasakyti. Mintis buvo apsaugoti dokumentus ir kitą smulkmę nuo vaikų, vaikų draugų ir t.t. laikome dokumentus ir kartais kelias šimtines Lt... Tai paprasta metalinė dėžė su "buratino" rakteliu ir mes tą žinome, bet "pro" lygio seifų kainos nedžiugina...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
  2. tai va, paziurejau ale PRO, su elektronine spyna, dar talpos net mazesnes, tai 600-800Lt prasideda pastatomi, tai kazkaip gaila tiek pinigeliu i siena imuryti

    AtsakytiPanaikinti
  3. Is foto blogai matosi, ar tikrai jis imontuojamas i siena, ar tik prisukamas prie sienos? Pats naudoju prisukama, per nugarele priankeriuotas ir pasleptas sunkiai prieinamoje vietoje. Pas mane ir su raktu ir su el. spina. Siaip pats paprasciausias. Bet moraliskai lengviau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šitas irgi, regis, iš paprastųjų. Bet manau, kad jo turėtų pakakt, nes jei turi ką laikyt, turėtum turėt ir kažkokią signalizaciją, tai jei ir įsilauš kas į namus, neturės pakankamai laiko įveikt ir paprasčiausio, kompaktiško. Seifas, kaip ir sakė kažkuris, yra dėl šventos ramybės:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. ieškau ir aš pirkti seifą, gundausi iš čia vssistemos.lt. ačiū už savo pasidalinimą, labai padėjo

    AtsakytiPanaikinti