2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

Muras beveik baigtas

Na jei viskas pagal plana pavyks, tai sios savaites pabaigoje t.y. sekmadieni planuojam baigtis muro darbus. Aciu motulei gamtai, kad labai neapipyle lietumi, bei salciu ir leido sauniai pasidarbuoti. Beveik baigtas, likes dar vienas gevelis,keletas pertvariniu sieneliu 2a. bei siek tiek betonavimo darbu.
















Vakarineje puseje pabaigs geveli ir namukas jau tures pilna veida.


 













Viena diena kai baisiai visa diena pliaupe, uosvis, kad veltui negaisti laiko nusprende pasitreniruoti su laiptais, rezultatas pranoko pats save :D i antra auksta jau lipam prabangiais, sendintais pusiniais laiptais :D

Jei rimtai, tai pasimuryjus gevelius, praktiskai uzsidare visos ertmes, per kurias kopeciomis buvo patogu laipioti. Pradejus deti gegnes apskritai taps kebloka uzlipti i 2a., o medziagas ir t.t vistiek teks kazkokiu budu uzboginti aukstyn, todel ir buvo nuspresta sumeistruoti laikinus laiptus, dar truksta vieno posukio, bet greitu laiku jis atsiras. Laiptu gamybai buvo panaudotos monolitines perdangos atramos.  


















Sekantis iraso tema labai tikiuosi, kad tures pavadinima STOGAS :) Mediena paruosta, betonines Monier cerpes turi jau savaitgali atvaziuoti.  Laukia vienas graziausiu statybos etapu.

2 komentarai:

  1. Ir vienas sunkiausių etapų - stogas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, stogdengiai tevukas ir uosvis pries si etapa pasieme savaites pertraukele, jau dabar abu dusauja - na ir stogelis cia pas jus :)

    AtsakytiPanaikinti