2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

Kaminas I

Nieko daug neisvedziosiu, tiesiog atnaujinsiu paskutinius pasiekimus. Siandien, kai jau rasau, kaminas yra baigtas, tiesiog nebeina speti vakarais is darbu dar sviesoj parsirasti ir pafotkinti. Deja, bet grizus jau buna tamsu :( ir dar laika sekmadieni atsuksim, tai teks su prozektorium braidzioti po strojke, kad pasimegauti rezultatu :)

Cia va jau beveik baigtas kaminas, viso gavosi siek tiek daugiau nei 7m auskcio, pagal projekta turejom papaisyta 6,6, bet kadangi turejom 7m Schiedel'io(pirkom su akcija), tai nusprendem ji dar siek tiek kilstelt aukstyn, juo labiau, kad projekte kaminas nebuvo iskeltas virs auksciausio gevelio tasko, todel buvo rizika, kad puciant tam tikros krypties vejui, neturesim traukos.














Cia padariau zidinio kamino nuotraukele, kaip ir anksciau rasiau is moliniu plytu padarem tik pacia anga ir ~1-1,5m aukstyn, nera reikalo viso kamino muryti is brangiu molio plytu, juo labiau, kad zidinys bus kuriamas retai.













Spejau vakar prisokti iki statybu, naujos temos nebekuriu, tiesiog atnaujinu esama ir pridedu pabaigta grazuoli kamina :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą